אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הפליליסטים / חקירות / הפללה עצמית מתוך לחץ נפשי - מה המשמעות הרוחנית? ✔אם נתבונן על עניין עולם החקירות ועל עולמם של עורכי הדין הפלילי, נראה משהו...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
רוחניות, מודעות עצמית, להיות מודע לעצמך, התעלות רוחנית, תקשור עם התת מודע, איך לתכנת את התת מודע, מודעות אישית עסקים, קורס מודעות, שיטות ראיה לתת מודע במצב עירות, ספרי תת מודע, מטפלים רוחניים, מתקשרים רוחניים, רוחניות עכשווית, איך להשפיע על בן אדם להיות רוחני, סרטים רוחניים, איך יודעים שבן אדם רוחני, מהו תת מודע, התגברות על פרידות רוחניות, רוחניות מהי, מאמן אישי, סדנה למודעות עצמית, מטפל אישי, רוחניות וקבלה, הנעת תת מודע, תת מודע מאמרים, מדריך רוחני, לא מודע, ספרים רוחניים, מדריכים רוחניים, סדנת מודעות עצמית, כיצד להשפיע על תת המודע, הדרכה רוחנית, רוחניות ריפוי, סרטים רוחניים מומלצים, העצמה אישית, עבודה רוחנית, להשפיע על התת מודע של אנשים, התת מודע, סימנים של התעוררות רוחנית,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨הפליליסטים / חקירות / הפללה עצמית מתוך לחץ נפשי - מה המשמעות הרוחנית?
אם נתבונן על עניין עולם החקירות ועל עולמם של עורכי הדין הפלילי, נראה משהו מעניין, והוא כי אחת מדרכי ההגנה על חשוד בפלילים שהודה באישום שמיוחס לו, היא על ידי טענת עורך הדין, כי אותו החשוד הודה בהודאה עצמית על הפשע שהוא ביצע, רק מתוך לחץ נפשי וחרדה מהחוקרים שחקרו אותו. וטענת עורך הדין היא, כי ההודאה נגבתה תחת לחץ, וכי אין בה ממש.

ומאחר שהחוקרים יודעים שהחשוד ועורך דינו יכולים לחזור בהם ולטעון שההודאה של החשוד נעשתה תחת לחץ, משום כך כאשר החוקרים מנסים לגבות הודאה מהחשוד, הם לא מסתפקים בהודאה שלו באופן כללי, אלא הם רוצים שהוא יביא להם הוכחות נוספות לכך שהוא ביצע את הפשע.

כדי שבזמן המשפט, אם אותו הנאשם יחליט לכפור באשמה ולומר שהוא הודה רק מתוך לחץ, אז יהיה ניתן לעמת אותו עם ההוכחות הנוספות שהוא סיפק לחוקרים בזמן ההודאה שלו, על כך שהוא ביצע את אותו הפשע. ואותן ההוכחות הן עומדות בפני עצמן, גם בלי קשר להודאה של אותו החשוד.

ויש בזה גם עניינים נוספים, כגון כאשר החשוד מודה באשמה, ותוך כדי שהוא מודה באשמה, הוא מספק לחוקרים פרטים על החקירה, פרטים שהוא לא היה יכול לדעת אותם, אם לא הוא עצמו היה קשור לאירוע בצורה כלשהי. ובפרט אם לא הוא עצמו ביצע את דבר הפשע.

ומה עושים עורכי הדין כאשר מעמתים אותם עם כך שהחשוד סיפק ראיות לכאורה לכך שהוא עצמו ביצע את הפשע?

במקרה כזה עורכי הדין מנסים לטעון, שאת כל הראיות לכאורה שאותו הנאשם סיפק לחוקרים לגבי המעורבות שלו בפשע, את כל הראיות האלו הוא סיפק לא מתוך ידיעה אישית שלו כמעורב בפשע, אלא משום שאותם החוקרים עשו על הנחקר מניפולציות מסוימות, כדי שהוא כאילו מעצמו יגיד ויעשה כל מיני דברים, למרות שבכלל עשו לו פסיכולוגיה הפוכה כלשהי, והחוקרים גרמו לו להביא ראיות להפללת עצמו, למרות שבאמת הוא חף מפשע.

וגם משום כך, כל החקירות של נחקרים, הכל מתועד מצולם ומוסרט, כדי שיהיה ניתן לאחר מכן לבדוק, האם באמת אותו הנאשם הודה באשמה מתוך זה שהוא החליט להודות על האמת, או שמא גבו ממנו את ההודאה רק מתוך לחץ נפשי וכיו"ב.

והמשמעות הרוחנית של העניין היא, כי כל אדם באופן אישי, יש לו בחיים שלו, קטגור וכוחות כלשהם שמנסים להפליל אותו. ולכל אדם יש בחיים שלו, גם כוחות חיוביים כלשהם, שהם מנסים לעזור לאדם ולהוציא אותו זכאי מאותו הגורמים שמנסים להפליל אותו.

והעניין הוא, כי כל אדם הוא מטבעו טוב. וזה משום שהשורש של כל הדברים שיש בעולם, הוא טוב. ולכן כל אדם מטבעו, הוא טוב. אלא שיש בתוך האדם גם כוחות שונים, שהם מנסים לגרום לאדם לחוש רגשות אשמה ולהרגיש רע עם עצמו. שזה בדיוק כמו אותם החוקרים שמנסים לגרום לאדם להפליל את עצמו, דהיינו, להאשים את עצמו ולחשוב שהוא לא בסדר.

ובנוסף, בכל דבר ודבר שיש בעולם, גם בו יש משהו טוב. כי השורש של כל הדברים שיש בעולם, הוא טוב. ויש בתוך האדם כוחות שונים, שהם מנסים לגרום לאדם לא לראות את הטוב שיש בכל דבר, אלא הם מנסים להסתיר מהאדם את הטוב שיש בכל דבר, כדי שהאדם ירגיש רע עם עצמו. וגם זה בדיוק עניין אחד עם החוקרים שמנסים להפליל את האדם, דהיינו, מנסים להוביל את האדם אל גיהנום (בית הכלא), במקום אל גן עדן (העולם החופשי).

ואחת מהשיטות של החוקרים לגרום לאדם להפליל את עצמו ולהרשיע את עצמו, היא על ידי הפחדה. כי לפעמים החוקרים מפחידים את האדם בכל מיני שקרים שונים, כדי לגרום לו להודות על משהו שהוא לא עשה. ולפעמים לדוגמה החוקרים יכולים להציג לאדם מצג שווא, ולגרום לו לחשוב שאם הוא לא יודה על מה שהם רוצים שהוא יודה, אז הם יפגעו לו בבני משפחתו וכיו"ב.

והמשמעות הרוחנית של העניין היא, כי המחשבות הרעות של האדם, הן גורמות לאדם להרגיש רע עם עצמו, על ידי הפחדה ושקרים. כי אם האדם לא היה מפחד משום דבר, הרי שהוא לא היה מרגיש רע. כי הרע שהאדם מרגיש בחיים, זה הפחד שהוא מפחד ממה שיקרה לו.

וכאשר האדם רגוע וחושב בהיגיון, על ידי זה הוא לעולם לא ירשיע את עצמו. כי אין אדם משים עצמו רשע, דהיינו, אף אחד לא ירשיע את עצמו סתם כך וינסה לגרום לעצמו להרגיש רע, אם לא הופעל עליו איזה לחץ כלשהו. ואחד הלחצים שמפעילים חוקרים על האדם, הוא הלחץ של הפחד. והפחד גורם לאדם להפסיק לחשוב בהיגיון, ועל ידי זה הוא לפעמים מודה גם במה שהוא לא עשה.

וכך גם המחשבות הרעות של האדם, כדי לגרום לאדם להרגיש רע, לשם כך הן זורעות באדם סוג של פחד. פחד להתעמת ולהתמודד איתן. כי המחשבות הרעות מייצגות לאדם כל מיני מצגי שווא חזקים, והן באות לאדם בכל מיני הפחדות שונות ושקריות. והאדם יודע שהחרדות שלו הן רק פוביות, דמיונות ושקרים. ואף על פי כן החרדות האלו משתקות את האדם.

ומי שהוא איש אמיץ ואיש חיל, הוא לא מפחד מהמחשבות הרעות שיש לו, אלא הוא חוקר אותן בחזרה. דהיינו, הוא לא מוכן לפחד סתם כך ללא סיבה ברורה, אלא הוא מתעמת עם המחשבות שמציקות לו, והוא חוקר ובודק את האמת, האם באמת הוא צריך לפחד מהמחשבות הרעות או שלא. וכאשר האדם חוקר בחזרה את המחשבות שמציקות לו, ועל ידי זה שהוא מעמת אותן עם האמת, שהוא בכלל חף מפשע, שהוא כולו זכאי, על ידי זה המחשבות הרעות מסתלקות מהאדם.

ולכל אדם, יש בתוכו גם עורכי דין וסנגורים, שהם כל הזמן מנסים לגרום לאדם לראות את הטוב שיש בכל דבר, ולדון את עצמו לכף זכות ולראות את הטוב שיש בו. והם מנסים להציל את האדם מיד הכוחות האלו שרוצים להפליל אותו, על ידי זה שהם מלמדים עליו זכות. וכאשר האדם מודה באיזו אשמה, אז הטיעון של ההגנה שלהם, הוא שהאדם הודה באשמה רק מתוך לחץ נפשי, אך באמת הוא בכלל חף מפשע.

והמשמעות הרוחנית של זה היא, שאם כבר המחשבות הרעות השתלטו על האדם, באפשרותו של האדם להגן על עצמו מהמחשבות הרעות שלו שמנסות לגרום לו להרגיש רע, על ידי זה שהוא מגן על עצמו, עם הטיעון שהוא הודה באשמה רק מתוך לחץ נפשי.

דהיינו, באפשרותו של האדם לעזור לעצמו להרגיש יותר טוב, על ידי זה שהוא מבין שהסיבה שהוא מרגיש רע, היא לא בגלל שבאמת רע, אלא בגלל שהמחשבות הרעות הלחיצו אותו וניסו להפליל אותו ולגרום לו להרגיש רע.

וכאשר עורך הדין מצליח לשכנע את השופט, שבאמת הלקוח שלו הודה באשמה, רק משום שהפעילו עליו לחץ נפשי, אבל באמת הוא חף מפשע, על ידי זה השופט מבטל את האשמה של האדם, בהנחה שהיא מבוססת רק על ההודאה העצמית שלו.

והמשמעות של זה היא, שהשכל של האדם הוא השופט. וכאשר השכל של האדם מבין את האמת, שבאמת הכל טוב ושיש טוב בכל דבר, ושבאמת הוא חף מפשע, אבל המחשבות הרעות גרמו לו לא לראות את הטוב, רק על ידי הפחדה בלבד, למרות שבאמת הכל טוב, על ידי זה האדם ניצול מכך שהוא חשב מחשבות רעות על עצמו ועל העולם.

ומאחר שהחוקרים יודעים שהאדם יכול להירגע ולכפור באשמה ובהודאה שלו, לכן הם מנסים לעגן את ההודאה של האדם במציאות, כדי שהוא לא יוכל לטעון ולומר שהוא הודה רק מתוך לחץ.

והמשמעות הרוחנית של זה היא, שהמחשבות הרעות של האדם, הן לא סתם מסתפקות בלהפחיד את האדם...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על הפליליסטים / חקירות / הפללה עצמית מתוך לחץ נפשי - מה המשמעות הרוחנית?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
מודעות עצמית לאלוהים שבך, 2 חלקים - הספר על: להיות מודע לעצמך, התפתחות רוחנית, דרכים רוחניות, מורים רוחניים, הארה רוחנית, רוחניות ומודעות עצמית, שיטות רוחניות, האם באמת הכל לטובה? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה יש רע בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש אמת מוחלטת? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? מה המשמעות של החיים? האם יש או אין אלוהים? איך להנות בחיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להיות מאושר? האם הכל אפשרי? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות ועוד...

מודעות עצמית ושקט נפשי - הספר על: להיות מודע לעצמך, איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? דיכאון? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע ועוד...

רוחניות ומודעות לחיים טובים - הספר על: הארה רוחנית, איך למצוא זוגיות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להאמין בעצמך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לפרש חלומות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם גירושין? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשנות תכונות אופי? איך לחנך ילדים? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשפר את הזיכרון? איך לעשות יותר כסף? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לקבל החלטות? איך לנהל את הזמן? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בזוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
להפוך דמיון למציאות בתת מודע אדם מואר רוחנית לבחור מורה רוחני למה חשוב להבין את התת מודע? מיפוי רוחני איך נוצר התת מודע? להגיע להארה רוחנית חשיבות המורה הרוחני בכת רוחנית לשתול מחשבות בתת המודע השפעת תת המודע של מישהו עליך פיתוח מודעות אישית מורה רוחני שרלטן רוחניות הכל רוחני מודעות עצמית אמיתית מחפש מורה רוחני רוחניות ורצון להתאבד הדרך הרוחנית מתקשר רוחני העלאת מודעות עצמית לגשת לתת מודע רוחני הדחקה בתת מודע שאלות להתפתחות רוחנית התבטלות למורה רוחני רוחני אמיתי מלחמת אגו מול מורה רוחני חומריות קשיים רוחניים בעיה של מורה רוחני דרגה רוחנית שיטות טיפול בתת מודע שימוש בסמים ואושר רוחני הארה רוחנית לילדים אני מואר רוחנית תת מודע וחלומות אמונה במורה רוחני מודע או תת מודע מודעות עצמית של מורה רוחני רוחניים משוגעים רוחני מת מאושר פחדים מודחקים בתת מודע שחרור תת מודע הארה של מורים רוחניים חוויה רוחנית טעויות של מורה רוחני חולה רוחני קיום בלי מודעות התגלות רוחנית הדרך אל ההארה הרוחנית שקרים רוחניים סבל של מורה רוחני גוף גשמי אושר בתת מודע חיבור רוחני הגדרת תת מודע להאמין במורה רוחני לימוד מודעות עצמית מה זה מודעות עצמית? העברת מסרים באמצעות השלכה בתת מודע חיים גשמיים רוחניות בחינם חסמים רגשיים בתת מודע חסמים אישיים בתת מודע סבל נפשי מעודף מודעות עצמית מסרים לתת המודע שימוש בסמים ורוחניות להיות רוחני הדרך הרוחנית של אליעד כהן התפתחות רוחנית חומרנות תשובות רוחניות לפתח מודעות עצמית לזהות מורה רוחני מואר קלפי מודעות מרגיש תקוע רוחנית דמות המורה הרוחני בכת מסע אל התת מודע רוחניות בעבודה רוחניות אובדנית יועץ רוחני כוחות רוחניים רוחניים לוזרים לתכנת את התת מודע הארה רוחנית סיבתית מודעות אישית עולם הרוחניות צרות של מחפשים רוחניים קושי רוחני מודעות פנימית המוח התת מודע איך לשנות תת מודע? חיפוש מורה רוחני התעוררות והארה של מורים רוחניים מוטיבציה רוחנית ראיה רוחנית מודעות עצמית בזמן סקס העתיד הרוחני שיגעון רוחני מורה רוחני עוד נושאים ...
האתר Spirituality.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא הדרכה רוחנית, מאמן עסקי רוחני, ייעוץ אישי רוחני ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Spirituality.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.7188 שניות - עכשיו 03_11_2025 השעה 03:03:18 - wesi17